Wie zijn we?
Een creatief duo met ieder een eigen stijl. Gestart door John twintig jaar geleden. Als een bevlogen interieur en grafisch ontwerper. Door de jaren heen toegelegd op het ontwikkelen van inspirerende ontwerpen. Mensen inspireren, de fantasie prikkelen. Dat zijn John’s drijfveren. Ruimtes ontwerpen, die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook mensen verrassen en inspireren.
Mariëlle is stylist. Haar grote passie is styling! Van interieur tot kleding. Zij ontzorgt je met haar ideeën en eigen stijl passend bij de manier waarop jij leeft, reist en je kleedt. Mariëlle’s stijl is gedurfd, eclectisch en met een tikje humor. ’Flamboyant met een edgy twist’.
Samen delen ze hun passie voor interieur, kunst en design. Waar John oog heeft om in een ruimte de mogelijkheden te zien en vernieuwende dingen te doen, maakt Mariëlle het sfeerbeeld en stylingplan. Een complementair team dus!
Laten we kennismaken!
Bel Mariëlle +31 6 183 71 722 of John +31 6 22 2 16 396
Missie
Ontwerpstudio John Ligtenberg is een ontwerpstudio dat zich richt op interieurontwerp, grafisch ontwerp en productontwerp. Onze no-nonsense aanpak en persoonlijke benadering worden zeer gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Flexibel zijn, inlevingsvermogen hebben én snel kunnen schakelen, maken dat we voor elke opdrachtgever maatwerk leveren. Ons werk is ons visitekaartje.
Van ontwerp tot oplevering
Hoe doen we dat?
Kennismaken
Al onze projecten beginnen met een goed gesprek. Wij inventariseren jouw wensen maar luisteren ook heel goed naar jou zelf. Open communicatie, dat is waar we van houden.
Onderzoeken
Als we je vanbinnen en vanbuiten kennen, dan is het tijd om op onderzoek te gaan. We zoeken naar originele en creatieve oplossingen voor een uniek en persoonlijk ontwerp. We bedenken ideeën en gaan concepten uitwerken. Welke we uitvoerig met je bespreken.
Adviseren
Onze ontwerpen zijn tijdloos en komen voort uit alle stappen die we hierboven hebben beschreven. Geen standaardoplossingen, maar persoonlijke adviezen om het beste uit jezelf en je omgeving te halen.
Uitvoeren
Omdat met advies alleen je droomplaatje nog geen werkelijkheid is, willen we je ook helpen met de uitvoering. Geen stress voor jou. We begeleiden elke stap zodat onze (of jouw) partners alles uitvoeren conform ons ontwerp. Eigen ontwerpen van keukens, tafels en kasten laten wij op maat maken door gerenommeerde meubelmakers.
Wij realiseren je wensen