Wie zijn we?
Een creatief duo met ieder een eigen stijl. Gestart door John twintig jaar geleden. Als een bevlogen interieur en grafisch ontwerper. Door de jaren heen toegelegd op het ontwikkelen van inspirerende ontwerpen. Mensen inspireren, de fantasie prikkelen. Dat zijn John’s drijfveren. Ruimtes ontwerpen, die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook mensen verrassen en inspireren.
Mariëlle is stylist. Haar grote passie is styling! Van interieur tot kleding. Zij ontzorgt je met haar ideeën en eigen stijl passend bij de manier waarop jij leeft, reist en je kleedt. Mariëlle’s stijl is gedurfd, eclectisch en met een tikje humor. ’Flamboyant met een edgy twist’.
Samen delen ze hun passie voor interieur, kunst en design. Waar John oog heeft om in een ruimte de mogelijkheden te zien en vernieuwende dingen te doen, maakt Mariëlle het sfeerbeeld en stylingplan. Een complementair team dus!
Laten we kennismaken!
Bel Mariëlle +31 6 183 71 722 of John +31 6 22 2 16 396
Wij realiseren je wensen!  
Ontwerpstudio John Ligtenberg is een ontwerpstudio dat zich richt op interieurontwerp, grafisch ontwerp en productontwerp. Onze no-nonsense aanpak en persoonlijke benadering worden zeer gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Flexibel zijn, inlevingsvermogen hebben én snel kunnen schakelen, maken dat we voor elke opdrachtgever maatwerk leveren. Ons werk is ons visitekaartje.