Een e-fulfilment center, gevestigd op de Laarberg in Groenlo. Uit hun jasje gegroeid. Een geheel nieuw warehouse gebouwd.  Een nieuwe locatie vraagt om een nieuwe uitstraling. Daar komt Ontwerpstudio John Ligtenberg om de hoek kijken.
De opdracht: 
Creëer in de kantoren en kantine een totaal andere sfeer dan in productieruimte. Hou rekening dat wij 7 dagen in de week geopend zijn en werken met dag- en avonddiensten. Uitgangspunt kleurgebruik zijn de huisstijlkleuren: het geel+donkerbruin uit het logo met als accentkleuren blauw en zwart. In de kantine verschillende zitmogelijkheden gecreëerd:, een bank, lange tafels en hoge zits, een groot keukenblok en een bar.
Om in de pauzes voor een snellere doorloop te zorgen is de koffiecorner niet in het keukenblok verwerkt maar op de bar geplaatst. De gele PET felt panelen aan het plafond zorgen voor een visueel en akoestisch comfort.  Speelse verlichting maakt het geheel af!
Op de bovenverdieping bevinden zich de kantoorruimtes; een bespreekruimte en een callcenter met diverse werkplekken.  Afgescheiden met een roomdivider met planten, glas en een whiteboard.  Privacy maar ook zicht op de omliggende ruimte. De omgeving voelt aan als een open ruimte maar door de slimme indeling garandeert dit voldoende privacy.
Het toepassen van kleuren in de werkomgeving levert een positieve bijdrage aan productiviteit en werkplezier.

Meer zien?