Locatie:  Groenlo
m2:  75 m2
Opdrachtgever:  Particulier
Oplevering:  2021
Fotografie:  Sojll

Lichtblauw in de hoofdrol. Inspiratie halen we overal vandaan. Dit keer was het uit een Netflix serie. De wens bij deze opdracht was een haard. De zitkamer en woonkamer hebben we omgedraaid en de haard in het midden geplaatst zodat je vanuit beide ruimtes hiervan kunt genieten. De combinatie van de lichte visgraten vloer, het lichtblauw met de aardse tinten geeft het geheel een rustige en sjieke uitstraling met een knipoog naar de 70s.
Dennis en Yildiz
’’John en Marielle hebben een verrassend en inspirerend plan voor onze woonkamer gemaakt. Ze luisterden goed naar onze wensen, namen daarbij alle tijd en kwamen met originele ideeën voor de indeling en inrichting waar we zelf niet aan gedacht hadden.’’
"Wij vonden het super fijn om een concreet stijladvies en kleurenplan te hebben, zodat we ook echt de goede aankopen konden doen."
"Ook erg handig is dat er allerlei stalen bijgevoegd worden en dat ze desgewenst met alternatieven komen, als je het zelf net iets anders wilt. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!"

Meer zien?