'Dark ELEGANCE’
Het eindreslutaat van een stylingadvies voor een jaren 70 woning. Een interieur met een chique en kleurrijke uitstraling. 
De wens van onze klant: ’’We willen geen standaard maar een verrassend interieur met meer sfeer, anders dan anders, gewaagder en stijlvol.’’
Allereerst hebben we gekeken naar het totaalplaatje, beginnend met de wensen en het karakter van dit huis, een ruime jaren 70 woning. De basis was prima in orde, een mooie donkergrijze betonlook gietvloer en de keuken strak wit en greeploos. Uitgaande hiervan hebben we sfeer en warmte gecreëerd door gedurfde kleur- en materiaalkeuzes. 
Het metallic glanzende behang op de lange muur zorgt voor een luxe uitstraling. Door de haard te schilderen in een donkere accentkleur (tint uit het behang) wordt deze een mooie eyecatcher. De muren zijn in een lichtroze en clay kleur geschilderd voor een rustig geheel. Het aanbrengen van deze gekozen kleuren op de wanden verandert de sfeer onmiddellijk. Voeg daar contrasterende kleuren aan toe en het resultaat is een spannend en uitgesproken kleurbeeld. 
Reactie klant: ''Heel erg blij met het eindresultaat! Het huis heeft véél meer sfeer. De kleuren zelf nooit zo bij elkaar bedacht en ook het behang niet uitgezocht, waren er zo langs heen gebladerd. Het huis geeft nu echt een gevoel van thuiskomen.''

Meer zien?