Voor Vast. Werk in de Achterhoek, een Werving&Selectiebureau en tevens hét nieuwe label van Seesing Flex, heeft Ontwerpstudio John Ligtenberg het interieurontwerp en de realisatie verzorgd voor de nieuwe zichtlocatie aan de A18 in Wehl. Een luxe uitstraling, dat was de wens. De combinatie van materialen zoals een zwarte klassieke houten visgraat vloer met de houten meubelen, het goudkleurig behang met print van weelderige bananenbladeren en het prachtig glanzende blauwe behang, de gekleurde velvet stoelen en de glazen kantoorwanden geven tezamen dit gewenste luxueuze resultaat. Naast de algemene ruimte met werkplekken, een welkomstzitje en interne bespreekruimte zijn er twee spreekkamers gecreëerd. Een blauwe én een oranje ruimte, afgeleid van de huisstijlkleuren. Daarnaast zorgt een roomdivider, uitgevoerd in zwart metaal en voorzien van een whiteboard, voor een afscheiding tussen de werkplekken en interne bespreekruimte. Kortom een fijne werkplek!

Back to Top